Život i zdravlje

Ovi horoskopski znakovi će raskinuti s vama bez riječi

16/10/2018

Svaki horoskopski znak posjeduje karakteristike koje ga čine jedinstvenim. Ali, nekima je zajednička osobina i poriv za prekidanjem veza s lakoćom i u trenucima kada se budete najmanje nadali.

Evo koji horoskopski znaci će vam bez pretjeranog razloga ostaviti i prekinuti odnos s vama.

Ovan

Rođeni u znaku Ovna često vole da pokazuju koliko su opasni. Oni vjeruju da su pravila tu da bi se kršila i vole testirati koliko daleko mogu ići bez da osjete posljedice.

Bik

Iako su često vrlo nespretni, Bikovi su jedan od najopasnijih horoskopskih znakova. Tvrdoglavi su i napraviće sve da bude po njihovom bez obzira na to kako bi se drugi mogli osjećati.

Rak

Možda niste očekivali da ćete vidjeti privržene i osjećajne Rakove na ovoj listi, ali i oni imaju podlu crtu koju odlično skrivaju. Rakovi najčešće pokažu svoje pravo lice kada to najmanje očekujete.

Djevica

Često se hvale svojim visokim moralnim standardima, ali to nipošto ne znači da su sveci. Djevice su vrlo ograničene i izbirljive, i ako nešto nije po njihovom, samo će otići bez objašnjenja.

Strijelac

Strijelcima je njihova sloboda najbitnija i mrze kada ih neko kontroliše. Ako ste smetnja njegovim planovima, rješiće vas se u najkraćem mogućem roku.

Jarac

Niko nema misteriozniju ličnost od Jarca, što ga čini najopasnijim znakom na ovoj listi. Njegovi postupci najčešće su vrlo nepredvidljivi i s njim uvijek morate biti na oprezu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.