Najlošije lažu

Ovi horoskopski znakovi ne znaju lagati

muskarac – zena

Pripadnici ovih zodijaka najlošije lažu

Kada se nađemo u situaciji gdje je potrebno lagati kako bismo se spasili, neki to odrade poput pravih glumaca, dok ima onih koji nikako ne uspijevaju govoriti neistinu i muljati sugovornika.

Na ovu osobinu može utjecati i horoskopski znak u kojem ste rođeni, a pripadnici ovih zodijaka najlošije lažu – ili zato što ne znaju ili zato što im se ne da.

OVAN

Kao spontane osobe, Ovnovi ne pripremaju riječi koje će izgovoriti, nego često nešto izreknu prije nego li promisle o tome. Tako će najčešće biti iskreni i reći što misle i osjećaju, bez obzira na to hoće li uvrijediti ili čak zaprijetiti sugovorniku. Iako zbog toga požale, kad god se nađu u prilici da lažu, ponovno se spontano nađu u situaciji da govore istinu na nezgodan, ali iskren način.

BIK

Bikovi nemaju problem s izgovaranjem laži, već s lijenošću. To znači da čak mogu uspješno slagati sugovornika, no nemaju volje dobro razraditi priču koju pokušavaju “prodati” pa čim ih neko nespremne počne ispitivati o detaljima, zbune se i otkriju što često rezultira ljutnjom. S druge strane, ako uspiju u svom naumu da nekog slažu, nakon određenog vremena počnu imati grižnju savjesti pa sami priznaju da su govorili neistinu. Zbog toga, Bikovi izbjegavaju takve situacije jer se ne vole sramotiti.

DJEVICA

Djevicama je u prirodi svakome reći ono što misli da je zaslužio znati ili dobiti od njih, zbog čega vrlo rijetko lažu. Iako su iskrene, kritične i pomalo majčinski nastrojene, Djevice ponekad ipak lažu, a ako do toga dođe, moraju se pripremiti i razraditi detalje laži kako ne bi bile uhvaćene. Također, neće se osjećati dobro niti ponosno na sebe što su bile neiskrene.

STRIJELAC

Strijelci smatraju kako ih prati sreća te kako se ništa loše neće dogoditi čak i ako uvrijede sugovornika. Vrlo su izravni kada razgovaraju s drugima, a istinu će izreći bez obzira na to koliko neugodna i bolna ona može biti. Čak i kada lažu, što je rijetkost jer im se ne da, Strijelcima to baš ne polazi za rukom pa to čine vrlo naivno zbog čega ih se brzo razotkrije.