Život i zdravlje

istinska zaljubljenost

Ovi horoskopski znakovi zaljubljuju se samo jednom u životu

07/01/2019

Iako i među njima postoje izuzeci, one su najčešće rođene u sljedeća tri horoskopska znaka

Iako mislimo da se kroz život svi zaljubimo barem desetak puta, neke osobe pravu, istinsku zaljubljenost i ljubav osjete jednom u životu prema jednoj osobi. Iako i među njima postoje izuzeci, one su najčešće rođene u sljedeća tri horoskopska znaka.

Ribe

Emotivne Ribe velik dio svog života provedu tražeći svoju istinsku bolju polovicu. Kada je jednom pronađu, učinit će sve da je zadrže. Ne obraćaju pažnju na mane svoje srodne duše jer su veliki sanjari kojima ljubav nadjačava sve. Ribe će prestati voljeti svoju bolju polovicu samo ako im se smrtno zamjeri.

Bik

Bikovi nisu zaljubljive prirode i potrebno im je duže nego bilo kome drugome kako bi se istinski zaljubili. No kada jednom nekoga istinski zavole, voljet će ga do smrti. Jako su posvećeni svojim partnerima i nije im teško poraditi na vezi ako smatraju da je riječ o nečemu što je vrijedno truda.

Rak

Najvjerniji od svih, dobroćudni Rakovi pravi su primjer osobe koja voli samo jednom. Oni svoje srce ne daju bilo kome, a kada to učine, poklanjaju ga zauvijek, čak i ako se putevi s tom osobom raziđu. Jako su brižni i spremni su učiniti sve kako bi njihov odabranik bio sretan i kako bi se osjećao voljenim.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.