Život i zdravlje

horoskop

Ovi znakovi često ostanu prijatelji s bivšima, ne mogu se pomiriti s činjenicom da je kraj

05/11/2019

Čak i nakon što prođe izvjesno vrijeme, njihova nada za pomirenjem je samo još veća

Oni se nikada ne mogu u potpunosti pomiriti s činjenicom da je gotovo.

Čak i nakon što prođe izvjesno vrijeme, njihova nada za pomirenjem je samo još veća. Ipak, ako ne dođe do obnavljanja romanse, oni će prihvatiti i prijateljstvo, samo kako bi im bili blizu.

Kako piše Your Tango, ovi horoskopski znakovi najčešće ostanu prijatelji s bivšima.

Rak

Teško je pronaći osobu rođenu u znaku Raka koja nije opsjednuta sa svojom bivšom ljubavi. To obično nema veze s tim jesu li sretni ili nesretni u trenutnoj vezi, oni jednostavno ne vole gubiti osobe u svojem životu. Upravo zbog toga su skloni zaboravljanju razloga prekida pa uporno pokušavaju obnoviti odnos s bivšim partnerom.

Ribe

Ribe često žive u svojem nerealnom svijetu u kojem idealiziraju stvari na koje bi trebali zaboraviti. Njima se najčešće događa da nekoliko puta obnavljaju propalu vezu i na kraju odustanu, no ipak ostanu prijatelji s tom osobom kako bi je barem na neki način kontrolirali.

Vaga

Vage su opsjednute s njihovim bivšim partnerima. One su jedne od onih osoba koje neprestano ispituju prijatelje da umjesto njih provjeravaju društvene mreže njihovih bivših ljubavi. Nakon nekog vremena i same se odluče obratiti bivšem te nakon toga vrlo brzo razviju prijateljstvo s njim.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.