Život i zdravlje

Naosjetljiviji su

Ovi znakovi horoskopa samo žele razumijevanje

17/01/2020

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima izuzetno su osjećajne i emocije često vode glavnu riječ u njihovim životima

Oni se najčešće osjećaju neshvaćeno i kao da ih niko dovoljno ne cijeni. Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima izuzetno su osjećajne i emocije često vode glavnu riječ u njihovim životima.

Kako piše Your Tango, ova tri znaka horoskopa važe za najveće emotivce.

Rak

Rakovi se osjećaju potpuno neshvaćenim. Najčešće misle da ih ne shvataju bliske osobe za koje oni čine mnogo, a ne dobijaju jednako zauzvrat. To ih vrlo rastužuje pa često mijenjaju društva kako bi pronašli zamjenu za ono što nisu dobili od porodice ili partnera.

Ribe

Ribe baš sve shvataju lično. Čak i ako ste rekli nešto što uopše nije upućeno njima, Ribe će pronaći način da to povežu sa sobom i rastuže se ili razljute. One su nepopravljivi sanjari koji iz dana u dan zamišljaju poprilično nerealne situacije za koje ne pronalaze način ostvarivanja, što ih baca u još veći očaj.

Jarac

Jarčevi smatraju da njih ne razumije niko na svijetu. Često pate od kompleksa niže vrijednosti, ali svoje emocije, za razliku od Rakova i Riba, ne pokazuju pred drugima, prenosi Index. Ipak, kada se dogodi neka situacija koja ih izbaci iz takta, sve nakupljene emocije izaći će na površinu i mnoge potpuno šokirati.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.