horoskop

Ovi znakovi ne žele vezu jer se boje da će biti povrijeđeni

samoca

Ovi horoskopski znakovi bježe od veze glavom bez obzira

Kada s nekim započinjete vezu preuzimate rizik da na kraju ostanete povrijeđeni. Upravo toga se smrtno boje određeni horoskopski znakovi koji daju sve od sebe da se ne prepuste osjećajima i ne vežu za druge, piše Your Tango.

Ovi horoskopski znakovi bježe od veze glavom bez obzira.

1. Vodenjak

Vodenjaci su stručni u držanju emotivnog razmaka. Što se manje vežu, manje su šanse da budu povrijeđeni. Oni uživaju u društvu ljudi, ali drže sigurno odstojanje. U većini slučajeva djeluju indiferentno, ali je to samo maska kojom se štite.

2. Strijelac

Strijelac želi da stvari budu lake i jednostavne. Pripadnici ovog znaka bili su povrijeđeni puno puta i ne žele opet prolaziti kroz to. Da bi izbjegli vezu, Strijelci često mijenjaju stvari, najčešće svoju lokaciju. Ako znate da uskoro odlazite, lakše vam je da se suzdržite od veze. Problem je u tome što Strijelci nisu indiferentni – njima je zapravo jako stalo, ali im je lakše ignorirati emocije i nastaviti dalje.

3. Djevica

Za Djevice je emotivno suzdržavanje zapravo mehanizam obrane. Ako im nije stalo, manja je šansa da će biti povrijeđene. One će biti iskrene i otvoreno će vam reći da trenutačno nisu spremne za vezu, ali da će u budućnosti možda biti. Pripadnici ovog znaka neće uljepšavati stvarnost niti vam davati lažnu nadu.

4. Vaga

Vage se boje bilo kakvog emotivnog bola i patnje pa će održavati površan odnos, bez dubokih emocija. One ne žele nevolju, ne žele nikog naživcirati ni ikome slomiti srce. One će radije biti na odstojanju i sigurne nego riskirati osjetiti ljubav jer te osjećaje povezuju s patnjom pa će se kriti iza svog debelog zida.

5. Blizanci

Kada se emotivno vežete, počinje vam biti stalo, a ako to ne završi dobro, vi ne možete ignorirati svoje emocije. Zbog tog bola koji su ranije preživjeli, Blizanci najčešće izbjegavaju vezu pa ignoriraju vlastite osjećaje i čekaju da oni nestanu. Ako osjete da je neko previše zainteresiran za njih, a Blizanci nisu sigurni u tu osobu, spremni su okončati vezu prije nego što ona i počne, samo zbog straha od toga da će biti povrijeđeni.

6. Ovan

Ovnovi izbjegavaju vezu skrećući sebi pažnju i ispunjavajući svoj raspored jer ne mogu biti povrijeđeni ako nemaju vremena posvetiti se nekome. Oni su previše zauzeti da bi se brinuli jedni za druge, ali to im ne polazi uvijek za rukom. Ovnovi i dalje imaju onih nekoliko minuta kada ostanu sami sa svojim mislima i razmišljaju o onome što su preživjeli zbog ljubavi, zaboravljajući na pozitivne strane i lijepe emocije.