Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

problemi u vezi

Ovi znakovi potvrđuju da ne volite voditi ljubav sa svojim partnerom

ljubav veza

Kad je seks loš ili rijedak, onda to može ukazivati i na puno veće probleme u vezi

Seks je jako bitan dio svake ljubavne veze. Parovi koji se dobro slažu u krevetu često se i manje svađaju od onih koji imaju loš seksualni život. A kad je seks loš ili rijedak, onda to može ukazivati i na puno veće probleme u vezi.

Ali ne brinite se, ako u pitanju nije neki veliki problem poput prevare, onda se sve može lako riješiti razgovorom. Najbitnije jest pronaći izvor problema, a mi vam donosimo 10 znakova koji ukazuju na to da ne uživate u seksu s partnerom koliko biste trebale:

1. Uvijek pronalazite neke isprike

Kada ste nezadovoljni svojim seksualnim životom, onda ćete uvijek smisliti neku drugu obavezu kako biste ga izbjegli.

2. Maštate o drugima

Nije grijeh ponekad maštati o nekom drugom za vrijeme seksa, ali ako to morate raditi uvijek, onda tu nešto ne štima.

3. Prevarili ste ga

Varanje partnera nikada nije dobro i siguran je znak da vam nešto u toj vezi ne odgovara. Ako više uživate u seksu s drugima nego sa svojim momkom, onda bi za oboje najbolje bilo da vezu privedete kraju.

4. Seks doživljavate kao obavezu

Niko ne voli obaveze, a ako se osjećate kao da ste dužne partneru pružiti seksualno zadovoljstvo, onda su male šanse da ćete u tome i uživati.

5. Seks vas ne veseli

Ako pomisao na seks s partnerom u vama ne budi nikakve emocije te o tome zapravo i ne razmišljate, onda je moguće da ste se i potpuno ohladili od njega. U ljubavi nema mjesta za ravnodušnost.

6. Nije vam ugodno

Postoje ljudi koji jednostavno ne uživaju u seksu, bilo iz psihičkih ili iz fizičkih razloga. U takvim situacijama najbolje je potražiti stručnu pomoć.

7. Ne razgovarate o seksu

Osim njegova prakticiranja, u vezi je i jako važno razgovarati o seksu: o tome što volite, što vam smeta, što biste htjeli isprobati… Ako izbjegavate takve razgovore i držite sve za sebe, onda ste sami krivi i za to što ne uživate u seksu.

8. Nesretni ste u vezi

Ako ste često nezadovoljne svojim partnerom i vašom ljubavnom vezom, onda je normalno i da nemate želju za seksom, kao i da u njemu ne uživate.

9. Uspoređujete se s drugima

Svaka veza je posebna, baš kao i seks u njoj. Baš zato se nikada ne biste trebale uspoređivati s drugima, bilo da se radi o prijateljici ili filmovima. Najbitnije je da u svemu uživate pa čak i ako to ne izgleda kako ste vi zamišljale.

10. Izgubili ste interes

Ako vam je seks općenito dosadio, to može značiti i da vam je dosadio vaš partner. O tome biste svakako trebali razgovarati s njim i pokušati sve izgladiti, a ako ne ide, onda je vrijeme za prekid.