tri znaka zodijaka

Ovim horoskopskim znakovima samoizolacija najteže pada

izolacija

Oni već planiraju putovanja nakon karantene

Kako piše Your Tango, osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima poprilično pogađa novonastala situacija, a posebno zbog toga što moraju boraviti na istom mjestu duže od nekoliko dana.

Ova tri znaka zodijaka su pravi ekstroverti kojima najteže pada samoizolacija.

Blizanci

Blizancima je već dosta svega i žele ići partijati. Njima je nezamislivo provoditi večer za večerima u kući, s knjigom ili serijom. Oni su jednostavno jako otvorene i jako društvene osobe koje nisu naučile uživati u društvu samog sebe.

Vaga

Vage su ovisne o drugim ljudima kada je u pitanju zabava i razonoda. Iako ne lude poput Blizanaca, Vagama istinski nedostaju skupna druženja i zabave pa već sada planiraju što će raditi za nekoliko mjeseci, gdje će putovati i koga će vidjeti.

Ovan

Ovnovima fali avantura. Oni su pravi pustolovi kojima dan nije dobar ako u njemu nisu doznali ili otkrili nešto novo, napravili nešto spontano ili totalno ludo. Iako se neki Ovnovi na prvu doimaju introvertno, kada ih upoznate, shvatit ćete da je to daleko od istine. Ipak, ono što ih razlikuje od ekstrovertnih Blizanaca je činjenica da itekako znaju uživati u vlastitom društvu.