Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Šta kažu zvijezde

Ovo će biti najnesretniji horoskopski znakovi u 2021.

tuga

Ako ustraju u lošim odlukama, ovo bi im mogla biti najgora godina dosad

S početkom svake godine svi se mi pitamo kakva će ona biti. Voljeli bismo biti spremni na sve što dolazi kako bismo se što lakše izvukli iz nevolja.

Blizanci

Ovaj znak ima “lažno mirnu” stranu, no kad se naljute na vas shvatit ćete da je to samo privid. Upravo će zbog te mračne strane svog karaktera Blizanci u 2021. godini imati puno problema.

Kako neće moći kontrolirati vrhunce svoje ljutnje, napravit će puno grešaka u ovoj godini.

Rakovi

Sreća ih neće pratiti pa su velike šanse da neće ostvariti ništa od planiranog. Doživjet će i neočekivanu izdaju bliske osobe, nakon čega će im sve krenuti nizbrdo.

Jarčevi

Bit će na mukama, a zbog čega drugog nego zbog novca. Neki će se okrenuti igrama na sreću u nadi da će popraviti svoju finansijsku situaciju, no to je najgore što mogu napraviti jer ih sreća neće pratiti.

Ako ustraju u lošim odlukama, ovo bi im mogla biti najgora godina dosad. Jarčevi, ne možete na silu doći do sreće.

Vodenjaci

Komplicirani ljubavni odnosi njihova su slaba tačka. Žele iskrenu ljubav koja će trajati, no uporno nalaze pogrešne partnere za to, a čak su i sami ponekad u startu svjesni da griješe u izboru partnera.

Ribe

Svi ih doživljavaju kao mekane i nespretne, a taj će se dojam samo pojačavati u narednim mjesecima. Ni sami pripadnici ovog znaka neće vjerovati koliki peh imaju. Sreća ih definitivno neće pratiti u 2021.