Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

istraživanje

Ovo je doba godine kada se dešava najviše preljuba

krevet1

Nevjerovatnih 85 posto ispitanika izjavilo je da upravo blagdansko raspoloženje u njima budi strast

Internet stranica koja pomaže ljudima u braku pronaći druge partnere (da, i takve stranice postoje) IllicitEncounters.com, anketirala je 1000 korisnika i došla do zanimljivog, ali i pomalo šokantnog podatka. Tema istraživanja bila je prevara. Tačnije, vrijeme u godini kada se najviše ljudi upušta u ljubavne afere te vara svoje partnere.

Njihovo istraživanje pokazalo je da je upravo ovo praznično vrijeme najpopularnije doba godine za varanje! Također, nisu bezopasni ni božićne i novogodišnje zakuske. Naime, kako piše Insider, 57% ispitanika je izjavilo da je prevarilo partnera s kolegom s posla upravo na nekom od takvih druženja.

“Seksualne napetosti koje su se samo povećavale tokom godine, često na prazničnim zabavama konačno eksplodiraju. Najčešće tome pridonosi veća količina alkohola i opuštenost koja inače nije dopuštena na radnom mjestu”, objasnio je glasnogovornik internet stranice IllicitEncounter.com Christian Grant.

Ako vam se prošli postotak činio velik, pogledajte iduće rezultate.

Nevjerovatnih 85 posto ispitanika izjavilo je da upravo blagdansko raspoloženje u njima budi strast, ali i uzbuđenje zbog mogućnosti koje blagdanske zabave nose. Osim toga, skromnih 32 posto onih koji su počinili prevaru reklo je da žali zbog toga, dok je njih 46 posto odlučilo nastaviti ljubavnu vezu s novim partnerom.