Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

ASTROLOGIJA

Ovo je najinteligentniji horoskopski znak, dokaz za to je i broj nobelovaca

Imaju i onu svoju negativnu stranu koja se često ističe, neki znaju ispasti dvolični, usmjereni na sebe, ali s njima je uvijek zabavno, uz to što su inteligentni

Od svoje rane dobi Blizanci impresioniraju druge svojom duhovitošću i domišljatošću. Oni mogu biti stručnjaci u raznim područjima jer su izuzetno znatiželjni. Stoga su Blizanci najpametniji horoskopski znak.

Imaju nekoliko talenata jer je znak dvojak. Međutim, bez obzira u kojem periodu su, Blizanci shvaćaju sve i postižu izvanredne rezultate.

Poduzetni su i snalažljivi. Intelekt njihov je dar koji nadoknađuje nedostatak fokusa koji je pozadina njihovih nevjeroVatnih mentalnih sposobnosti. Blizanci su najinteligentniji horoskopski znak – to potvrđuje činjenica da se Blizanci mogu pohvaliti da imaju najveći broj nobelovaca u odnosu na druge znakove.

Sveukupno, Nobelovu nagradu dobilo je 97 Blizanaca, uključujući Boba Dylana, kontraverznog dobitnika Nobelove nagrade za književnost.

To što su Blizanci na vrhu ne treba iznenaditi – oni su inteligentni jer njihovim znakom vlada bistri Merkur.

Blizanci imaju i onu svoju negativnu stranu koja se često ističe, neki znaju ispasti dvolični, usmjereni na sebe, ali s njima je uvijek zabavno, uz to što su inteligentni.

Oni su uvijek glavni na tulumu, no znaju biti skloni i dubljim emocionalnim razgovorima s ljudima koji im se otvore i kojima treba pomoć i pravi su prijatelji u nevolji.