Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

STROGI, BOJAŽLJIVI i ENERGIČNI

Ovo su najbolji roditelji među horoskopskim znacima

roditelji

Ko su najbolji roditelji prema horoskopu

Vrlo je bitno kako odgajamo i vaspitamo djecu, a koliko to ima veze sa vašim znakom pogledajte u tekstu.

Ovan

Vaš entuzijazam i energičnost čine vas odličnim roditeljem, jer ste u stanju da inspirišete djecu. Volite da pomognete djeci da razviju svoja interesovanja, kako kod kuće tako i u školi. U stvari, roditelj rođen u ovom znaku obično nema suviše problema sa generacijskim jazom. Majka Ovan dobro organizuje svoje vrijeme, tako da može da provede maksimum vremena sa svojom djecom u raznim aktivnostima, ali osjeća potrebu da ima svoju slobodu i da ne bude zarobljena u kući. Vrlo je važno za roditelje ovog znaka da ih i dijete i partner cijene zbog napora koje čine za njih.

Bik

Roditelj rođen u ovom znaku naporno radi da bi njegovo dijete moglo da ima sve ono što nije bilo dostupno njemu. Roditelju Biku nikada ne manjka nježnosti. Kako Bikovi nastoje da suviše ugode sebi, imaju potrebu da ugađaju i svojoj djeci. Novac je važan za Bikove, pa oni vole da vide i svoju djecu kako štede svoj džeparac da bi ga potrošila na neke luksuzne stvari.

Blizanci

Vi ste živahan, prilagodljiv, senzibilan i pozitivan roditelj koji može da podari svojoj djeci mnogobrojne nove ideje i iskustva. Ovi roditelji ponekad mogu da budu više u vezi sa postojećim trendovima nego njihova djeca. Međutim, konstantan dječji žamor i buka mogu da ih iritiraju pa će im trebati česti odmori, naročito kad su kod kuće. Majka Blizanac obično nema problema da se snađe sa porodicom, domom i poslom. I uživa u tome. Roditelji i djeca su na istoj talasnoj dužini. I otac Blizanac je odličan jer je vječiti Petar Pan.

Rak

Rakovi su savršeni roditelji. Vaš znak oslikava materinstvo. Vi ste naročito požrtvovani i imate duboku potrebu da sačuvate svoju porodičnu zajednicu. Loša strana te osobine je što možete postati previše zaštitnički orijentisani i previše brižni. Takođe, radije reagujete emotivno nego što ćete stvari posmatrati racionalno. Sa svojom bogatom maštom Rakovi su odlični pripovedači i niko ne mazi bolje od njih.

Lav

Ovo je znak koji oslikava očinstvo. Vi ste roditelj entuzijasta, koji je spreman da provede dosta vremena u učenju svoje djece. Ohrabrujete svoju djecu da koriste svoje talente, ali vaš entuzijazam može da proguta tihu i stidljivu djecu. Morate da budete pažljivi i da ne očekujete suviše od svoje djece, ili da izostavite ostvarivanje sopstvenih želja kroz njih. Svoju djecu podižete na pravi i iskren način.

Djevica

Težite da planirate svoju porodicu i pokušavate da vaša djeca dođu na svijet tačno onda kada ih želite. Iako možete da budete veoma strogi, naročito kad je riječ o ishrani i higijeni, ipak ste brižljiv roditelj. Međutim, možete biti malo rezervisani u pokazivanju svoje ljubavi. Vi ste inspirativan učitelj svoje djece i usadićete im osjećaj odgovornosti i iskrenosti. Veoma ste zainteresovani za to da ispunite živote svoje djece različitim zanimljivim aktivnostima. Dopada vam se da ih učite da pričaju i čitaju u ranim godinama. Volite uređen dom, ali morate da naučite da bolje raspoređujete kućne poslove.