Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

Ovo su sigurni znakovi da je vašoj vezi kraj

10/03/2018

Kada slutite da se nešto loše dešava u vašoj vezi, teško je da to i prihvatite. Početnu fazu ovakve situacije obično oba partnera ignorišu i nastavljaju da idealizuju svoju vezu.

Da biste ublažili najgore faze koje tek dolaze, obratite pažnju na ove znakove koji vam govore da je vaša veza na ivici propasti.

Partner vas uvijek kritikuje

Konstantno kritikovanje od strane partnera nije normalna pojava. Obratite pažnju na vrstu kritike koju vam upućuje, jer kritikovanje vaše ličnosti, karijere i vaših izbora, osnovni su znaci nespojivih vrijednosti. Ukoliko ste vi strana koja upućuje kritike, razmislite zašto se tako ponašate i osjećate potrebu za takvim postupcima u odnosu sa partnerom.

Uvijek je defanzivan

Ukoliko partner uvijek zauzima položaj “nevine žrtve“ kada se otvori bilo koje pitanje, možete da steknete utisak da sitničarite i pravite problem ni oko čega. Obratite pažnju kako reaguje na normalne diskusije i pitanja. Ako umjesto objašnjenja odmah pruža odbrambeni mehanizam, možda je vrijeme da krenete dalje i nađete nekog ko će vas više cijeniti i poštovati.

Odsutan je kada mu se obraćate

Ovo je znak koji ćete najlakše primjjetiti. Ukoliko često vodite monolog i vaš partner se ne angažuje ozbiljno tokom razgovora, vaša emotivna veza sigurno slabi. U tom slučaju je bolje da raskinete što prije je moguće, kako kasnije ne biste bili još više razočarani

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.