Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ovo su stvari koje žene rade prije seksa s novim partnerom

Spontani seks zasigurno je jedna od boljih stvari koju možete iskusiti, ali znati unaprijed da ćete imati vruću noć, također ima svoje prednosti.

Iako se muškarci ne brinu previše oko prvog seksa s novom partnericom, žene su većinom potpuna suprotnost pa se vole pripremiti i fizički i psihički. Evo neke stvari koje gotova svaka žena radi prije prvog seksa s novim partnerom.

1. Depiliranje

Dečki žao mi je što vas moramo razočarati, ali ženska koža nije magično mekana 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici. Zapravo, većina žena zimi se depilira samo kad je to apsolutno neophodno, piše britanski Metro.

2. Lakiranje noktiju

Prije prvog seksa s novim muškarcem, žene se stvarno vole prikazati u savršenom izdanju, a to uključuje i lakiranje noktiju na nogama. Nikad ne znate ko ima fetiš na stopala, zar ne?

3. Lagana panika

Čak i ako su prije nekoliko dana imale spolni odnos, žene će paničariti prije seksa s novim partnerom kao da su zaboravile kako se to radi. Iako je većinom bezrazložna, lagana panika sastavni je dio priprema gotovo svake žene.

4. Seksi donje rublje

Neke žene imaju pune ladice seksi donjeg rublje, no većina zapravo nosi ugodne i pamučne gaćice, pa se često dogodi da u zadnji čas peru posebno donje rublje koje će pokazati prvu noć.

5. Biranje odjeće

Iako znaju da neće dugo ostati u odjeći, žene vole posvetiti pažnju outfitu u kojem će se pojaviti. A posebno paze da nema mnogo dugmadi i da se lako skida.

6. Poruke prijateljicama

Naravno da će neke stvari zadržati za sebe, ali na vašu žalost ili sreću dečki, i žene se vole pohvaliti prijateljicama šta se sprema.