Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ovo su tri najljepša horoskopska znaka

Fashion Girl Portrait

Ne kažemo da je ova podjela isključiva, ali po horoskopu, ovo su tri najljepša znaka.

VAGA

One su izvajane. Bilo da se radi o muškom ili ženskom pripadniku znaka, Vaga je sinonim za ljepotu. Ubjedljivo najlepši znak zodijaka. Kao i kod Bika, planeta Venera je ovde baš nesebično u jedno biće spakovala savršenstvo bez mane, s tim što je bila izdašna i u darivanju lijepih manira, prefinjenog držanja. Koketne i karizmatične gotovo uvijek će emitovati neke zavodljive poruke. Najljepše poznate Vage: Monica Belluci i Matt Damon.

ŠKORPIJA

[yuzo_related]

Jednom rječju Škorpije su bogovi karizme. Oni imaju magnetnu privlačnost i neodoljive su. Njihova konstitucija je sitna i mišićava. Oči su im najjače oružje u njima omiljenoj funkciji zavođenja. Pogled će uvijek djelovati dvosmisleno i misteriozno. Kada su nečim iritirane. pogledom „streljanju“ . Stav im je provokativan. Poznati: Demi Moore i Leonardo DiCaprio.

JARAC

Koščata građa i izražene jagodice, Jarčevima daje odličnu predispoziciju da se bave modelingom. Ovo je najfotogeničniji znak zodijaka, i prava je šteta što pred objektivom ne uživaju. Ovaj znak gotovo da i ne raspolaže gestakulacijom, pa stoga sa izraza lica teško da ćete nešto pročitati. Često pripadnici ovog znaka imaju prozirno plave oči, svjetlije su puti, kose i obrva. Njihov hod je vrlo odlučan i siguran. Imaju pravilno držanje. Poznati Jarac je Kate Moss