Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

ljubavni savjeti

Ovo su zankovi da on u krevetu misli samo na sebe

Nakon svakog odnosa ste pomalo isfrustrirane i zbog toga vam i libido počinje opadati, a niste svjesne šta on to tačno pogrešno radi?

Iako se vi trudite osigurati mu provod života prilikom svakog seksa, njegov trud nije proporcionalan vašem.

Nakon svakog odnosa ste pomalo isfrustrirane i zbog toga vam i libido počinje opadati, a niste svjesne šta on to tačno pogrešno radi? Ova četiri znaka sebičnosti mogla bi vam dati odgovor na ovo pitanje.

Prepričava vaše seksualne odnose prijateljima

I pritom mislimo na neugledan i razmetan način. Iako je normalno diskretno se pohvaliti prijateljima sočnim pikanterijama, ako se hvali i bez razmišljanja kako se vi osjećate zbog toga, to znači da mu jednostavno nije stalo.

Vaš orgazam smatra svojim uspjehom

Možda je to u jednu ruku tačno, ali dobar partner će s vama razgovarati o vašim željama i načinima kako bi vas uvijek mogao dovesti do vrhunca umjesto da se hvali kada jednom uspije priuštiti i vama zadovoljstvo, a ne samo sebi.

Odbija ili skraćuje predigru

Iako neke osobe općenito ne vole predigru, mnogi muškarci običavaju skratiti vrijeme predigre kako bi ispunili svoje potrebe. Ako i vaš partner to čini, vrijeme je da s njim porazgovarate o svojim željama i potrebama.

Važna mu je samo njegova zadovoljština

Ako ga ne zanimaju vaše potrebe ili jednostavno ignorira vaše prijedloge, to je očit znak sebičnosti. U slučaju ovog problema morat ćete s njim obaviti ozbiljan razgovor ili razmisliti je li uopće vrijedan vašeg vremena.