Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

Pas dotrčao u pomoć vlasnici koja se sama počela povrijeđivati (VIDEO)

16/06/2015

Danielle Jacobs nažalost boluje od Aspergerov sindroma i s vremena na vrijeme zna doživjeti potpuni mentalni slom. Pogledajte kako to izgleda, odnosno, kako njezin vjerni prijatelj Samson reagira kada vidi da je pošlo po zlu.

Aspergerov sindrom jedan je od nekoliko poremećaja iz autističkog spektra te ga se najčešće opisuje kao stanje čija je glavna karakteristika nesposobnost razumijevanja kako funkcionirati u društvu.

Tačan uzrok Asperbergovog sindroma je još uvijek nepoznat, a istraživanja za sada podupiru vjerojatnost da je riječ o poremećaju genetske osnove.

Većina pojedinaca vremenom se oporavi, ali se teškoće s komuniciranjem, društvenim prilagođavanjem i samostalnim životom nastavljaju i u odrasloj dobi.

Na žalost, u Daniellinom slučaju se razvila depresija, te ima trenutke kada proživljava potrebu za samoozlijeđivanjem, a nakon kojih slijede i napadaji panike.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.