Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pedeset bajkera ispratilo do škole zlostavljanog dječaka

bajkeri – djecak

Phil Mick, dječak iz Waterlooa u Indiani, za svojih nepunih dvanaest godina je nažalost jako dobro naučio što je to zlostavljanje. Školske kolege su ga godinama mučile psihički i fizičiki, što zbog njegove debljine, a što i kao pripadnika finansijski nižeg društvenog sloja.

Otišlo je predaleko, čak do te mjere da je mališan počeo sav u grču odlaziti na nastavu, ali se i učestalo žaliti na gastroenterološke probleme od silnoga stresa.

Budući da škola tome nije znala ili nije htjela stati na kraj, Philova se majka nedavno za pomoć obratila zaštitnicima na motorima, muškarcima u kožnim jaknama, uglavnom gustih brada i živopisnih tetovaža.

Kontaktirala je bajkere, ali ne iz zloglasne kategorije ogrezle u kriminal, već momke zastrašujućeg izgleda, ali i jednako zlatnih duša, kojima je samonametnuta zadaća služiti zajednici na sve moguće načine.

Tako je Phil u utorak doputovao u školu u pratnjih pedesetorice, kojima nije bila namjera mališanima na bilo koji način prijetiti, već im samo poručiti da njihovu prestrašenom kolegi odsad čuvaju leđa.

I gle čuda, gesta je odmah polučila prve uspjehe, pa se Phil pohvalio kako je na školskim hodnicima stekao nove prijatelje.