Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

Pet “brzih i slatkih” načina da prebolite bivšu ljubav

11/09/2015

Slatko možda nije idealni izbor riječi kada pričamo o prekidu, ali ako pametno iskoristite ove savjete, možda bi moglo biti i slatko. Ako još uvijek patite zbog veze koja je već odavno bivša, ovi će ti trikovi sigurno pomoći:

Obriši ga

Sa Facebooka, sa instagrama, sa svih društvenih mreža na kojima imaš pristup njegovom životu. To te ne smije zanimati ako želiš krenuti dalje.

Zaokupi se

Bilo poslom, bilo hobijem, bilo obavljanjem sitnih poslova po kući, za koje nikad nemaš vremena. To će ti pomoći da se manje fokusiraš na njega i na prekid.

Druži se

Sjećaš se svih silnih kava koje si planirala obaviti, a nikada za njih nisi imala vremena? Ovo je savršeno vrijeme za njih. Što se više okružiš ljudima, to ćeš manje vremena trošiti na razmišljanje o prekidu.

Pronađi novu metu

To ne mora biti dečko s kojim ćeš provesti ostatak života, ali sigurni smo da postoji neko o kome možeš početi razmišljati. Nikad nije krivo vrijeme za leptiriće u trbuhu, pa čak ni usred prekida.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.