Pet frizura koje možete nositi ispod kape (VIDEO)

kapa zena

Osim praktične funkcije kapa je i nezaobilazni modni dodatak. Razlog zašto je ne nosimo je taj što ne znamo kakvu frizuru složiti ispod nje.

U nastavku pogledajte pet stilova koji će vam pomoći da je nosite bez brige i s lakoćom.

1. Ležerna pletenica i riblja kost koja nestašno izviruje ispod kape omiljena je brza frizura koja je gotova za tren. Sa pletenicom se možete poigrati tako da ispletete dvije sa svake strane ili jednu na stranu, piše Dnevnik.hr.

2. Kosa skupljena u repu zahvalni je izbor koji predlažemo da napravite u nižem djelu glave kako vam repić ne bi stršao. U suprotnom, kapa vam neće stajati kako treba i ispod nje će se vidjeti mala grba.

3. Niska punđa odličan je izbor prilikom odabira frizure jer kosa ostaje skupljena i nepromijenjena nakon skidanja kape.

4. Raspuštenu kosu najbolje je stilizirati na način da izvučete par pramenova i smjestite ih uz lice, kapom prekrijete samo vrh glave držeći je iznad ušiju.

5. Lagani valovi u kosi daju romantičan i opušten izgled koji je najlakše napraviti uz pomoć uvijača ili pegle. Kovrče nije potrebno raditi od korijena kose zato što će ih vam kapa spljoštiti nego od razine uha prema vrhovima.

U videu pogledajte ideje kako se još možete poigrati sa svojom kosom: