Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pet laži u koje žene same sebe uvjeravaju nakon prekida

zena_prekid

Samozavaravanje može biti tvoj najgori neprijatelj, pogotovo nakon prekida. Žene su sklone uljepšavanju istine, pa je sasvim uobičajeno da sebi lažu nakon što prekinu s nekim. Ovo su laži koje sebi žena definitivno treba prestati govoriti nakon prekida jer nikome ne pomažu:

Ja sam kriva

Za prekid je potrebno dvoje, ali mnoge žene krive same sebe i zbog stvari na koje nisu imale nikakav utjecaj. Ponekad je prekid samo logičan slijed u vezi koji ima malo veze s tobom, a puno više veze s njim.

Možda se predomisli

Možda se predomisli, ali to nije nešto na što trebaš računati. Trebaš računati na to da se nikad ne vraća i raditi na sebi – čak i ako se predomisli, moraš dobro razmisliti je li to dobro za tebe.

Svi muškarci su svinje

Nisu, ima divnih muškaraca, a i činjenica da te tvoj ostavio ne znači nužno da je svinja (naravno, osim ako to nije jasno pokazao). Mnoge žene sebi lažu da su svi muškarci isti i da nikad neće pronaći ljubav, a tako sebi samo odmažu.

Nikad neću pronaći nekog novog

Klasična priča koja uvijek završi tako da pronađeš nekoga, i to puno prije nego što si očekivala.

Ako se popravim, možda me primi natrag

“Popraviti” se možeš radi sebe, ali nemoj to raditi kako bi ga vratila. Frajer koji te voli će biti uz tebe i kad nisi svoja najbolja verzija i pomoći ti da to postaneš – onaj koji je otišao vjerovatno neće imati previše motiva da se vrati, ma koliko se ti “popravila.”