Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pet načina da budete nestašni na javnom mestu

ljubav

Otkrijte pet erogenih zona koje će zapaliti strasti u vašoj vezi i omogućiti vam nevaljalu predigru na javnom mjestu.

Vilica
Blagim dodirivanjem vilice vrhovima prstiju pomazite partnerku i nakon možda prve čudne reakcije, vjerujte da će poželiti da je poljubite i odvedete u krevet.

Uši
Ušne resice su jedna od glavnih erogenih zona, pa će svako dodirivanje ove regije biti pravo senzalno iskustvo za nju. Naravno, ne potcjenjujte seksi moć nežnog šaputanja.

Podlaktica
Ruke su generalno jedna velika erogena zona, međutim neko je osjetljiviji na ramenima, a neko na dlanovima. Međutim, možda niste znali da je koža na unutrašnjoj strani podlaktice izrazito tanka i da će je lagani dodiri posebno nadražiti.

Dlan
Dodirivanje dlanova u javnosti zapravo i nije neka preterana novina, kad se uglavnom svi držimo za ruke sa partnerima dok šetamo ili sjedimo u omiljenom kafiću/restoranu. Ipak, izrazito nježni, senzitivni dodiri i maženje dlana vrhovima prstiju će sigurno izazvati žmarce u njenom tijelu.

Vrat
Vrat možda i nije najidealniji za stimulaciju u javnosti. Međutim, zadnja strana vrata je veoma osjetljiva i možda će biti dovoljan jedan poljubac da je uzbudite i nestrpljivu odvede kući.