Život i zdravlje

Pet stvari koje muškarci ne vole u krevetu

21/07/2015

Poželjno je biti opušten u spavaćoj sobi s partnerom, ali nešto je ipak bolje preskočiti. Evo i koje stvari ne trebate raditi:

1. Prvi put reći volim te

Kada uživate s njim, uzbudljivo vam je i preplavljeni ste emocijama, vrlo lako ćete doći u napast i izjaviti mu ljubav. I to je divno, ali ne ako mu to nikad prije niste rekli. Znate zašto? Zato što, iako ovaj scenarij može imati čaroban kraj, može vas odvući u pogrešnom smjeru. Prvi mu put to recite kad ste odjeveni i kad ga nježno gledate u oči, a poslije toga možete mu izjavljivati ljubav usred akcije kad god poželite.

2. Pričati o svom bivšem

Trebamo li objašnjavati ili vam samo reći da mislite na to kako biste vi reagirali da on prije ili poslije seksa počne pričati o svojoj bivšoj. Puno je bolje svoju ljubavnu i seksualnu istoriju ostaviti pred vratima spavaće sobe. I, za svaki slučaj, ako vam se slučajno ikad omakne nazvati ga imenom svog bivšeg (događa se, i to ne rijetko!), vjerovatno vas neće pozvati i drugi put.

3. Javljati se na mobitel

Ako nešto nije zaista, zaista hitno i neodgodivo, ne postoji nijedan dobar razlog da s nekim čavrljate dok on leži pokraj vas. Ako baš jako želite čuti kako je bilo vašoj prijateljici sinoć na sastanku s dečkom, ispričajte se čovjeku, obucite se i pronađite novi kutak.

4. Ocrnjivati svoje tijelo

Bez obzira na to koliko vam išlo na živce to malo celulita i bez obzira na to koliko biste željeli imati duže noge, ukazivanje na svoje nesigurnosti neće donijeti ništa dobro. Samo ćete se osjećati neugodno, i on i vi. I da raščistimo jednu stvar, on je s vama u krevetu jer ste mu seksi – od glave do pete.

5. Spominjati njegove zgodne prijatelje

Nije važno ako mislite da je njegov prijatelj privlačan muškarac, važno je da mu to ne kažete. Osim ako želite da tokom seksa vaš dečko misli da maštate o njegovu prijatelju, tu informaciju zadržite za sebe, pogotovo dok ste u krevetu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.