Pet stvari koje muškarci žele tokom seksa

par-krevet

Iako ga mnogi kompliciraju, seks je zapravo vrlo jednostavan. Pogotovo kada su muškarci u pitanju.

Žene su te koje previše razmišljaju što neki njegov potez znači, kada je idealno vrijeme za vođenje ljubavi, u kojoj pozi i slično, ali kada su u pitanju muškarci, njima je bitno samo jedno – uživati u seksu.

Stoga, ako vam još nije jasno što muškarci tokom seksa žele, ovo je pet najbitnijih stvari.

1. Orgazam

Kada uopće pomisle na seks, muškarci pomisle i na orgazam. To im je glavni cilj, stoga ga nemojte slučajno prekidati ako on nije postigao vrhunac ili ga previše odgađati.

2. Komplimenti

Svaki muškarac voli dobiti kompliment o tome kakav je u krevetu. Ako vas dovodi do ludila svojim dodirima, to mu i recite. Ne zadržavajte to za sebe jer će njemu sigurno biti drago čuti da ste zadovoljne njegovim nastupom.

3. Upaljena svjetla

Prestanite razmišljati o tome kako vam grudi izgledaju u toj pozi i upalite svjetla. Muškarci ih obožavaju gledati kakve god bile.

4. Podijelite posao

Niko ne voli cijeli posao odraditi sam. Osim što je fizički naporno, dosadno je. Preuzmite inicijativu i vi također vodite igru, izmjenjujte poze i pokažite mu da ste jednako u tome kao i on.

5. Odmor nakon seksa

Muškarcima je seks veliki napor i jedino o čemu razmišljaju nakon njega je kako će se odmoriti, a mnogi vole i malo odrijemati.