Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pet stvari koje žene nikad neće promijeniti kod muškaraca

par

Svaka žena barem je jednom pokušala promijeniti muškarca u svom životu, a rezultati su najčešće bili razočaravajući. Muškarci nisu skloni promjenama, barem ne onoliko koliko su to žene, a ovo su stvari koje se na njima nikada neće promijeniti, ma koliko se mi trudile.

Ljubav prema prijateljima

Oni su bili uz njega prije tebe, a ako se jednom raziđete, oni će i dalje biti tu. Ako planiraš predložiti dečku da promijeni svoje prijatelje, vrlo je lako moguće da će radije promijeniti tebe, tj. zamijeniti te.

Najdraža majica

Ona jedna koja je stara i puna rupa, ona zbog koje se crveniš jer je oblači i u pekaru i u kino… Rat protiv njegove najdraže majice je nešto u čemu sigurno nećeš pobijediti, pa nemoj ni pokušavati.

Ukus u oblačenju

Možeš ga odvesti u radnju, možeš mu sama kupiti sve što misliš da bi on trebao nositi, ali na kraju dana, njegov ukus će ostati isti, što znači da će sav tvoj trud biti uzaludan.

Lijene navike

Muškarcima je teško odnijeti smeće, počistiti dlake s umivaonika nakon što su se obrijali i muka im je razdvajati plave čarape od bijelih. Možeš prigovarati, možeš vikati, ali on se vjerovatno nikad neće promijeniti.

Potreba za lovom

Ne za novcem, nego potreba da barem malo “love” druge žene. To ne mora biti stvaran lov, čak niti flert, ali rijetko će se koji muškarac moći riješiti navike da se okrene za zgodnom ženom. Ako misliš da ga od toga možeš “izliječiti”, krivo misliš.