Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pet stvari zbog kojih žene djeluju očajno

zena

Jedna od najgorih karakteristika koju žena može imati je to da djeluje očajno.

Muškarci od takvih bježe glavom bez obzira, a rijetko se koja žena želi prepoznati u tom opisu. Ovo su stvari koje žene rade, a zbog kojih djeluju upravo tako.

Pitaju stvari poput “zašto nisam dovoljna?”

Muškarci odbijaju žene iz brojnih razloga, a ako žena insistira da joj muškarac nakon odbijanja objasni zbog čega nije dovoljno dobra, definitivno će dobiti ugled očajne žene.

Napiju se i ohrabre

Nema ništa loše u “upucavanju” muškarcima, ali ako za to imaš hrabrosti samo kad se napiješ, vrlo vjerovatno djeluješ poprilično očajno. Ako tome dodamo i pijano slanje poruka, na dobrom si putu da te svi muškarci počnu izbjegavati.

Daju previše informacija

Usamljeni ljudi često imaju potrebu potpunim strancima reći puno previše jer imaju osjećaj da se na taj način zbližavaju. Jedno je biti otvoren, ali ako si preotvorena prebrzo, djelovat ćeš očajno.

Ljute se kad ih neko odbije

“Ti se bojiš osjećaja” samo je jedan od groznih primjera ponašanja očajnih žena. Znamo da odbijanje nije najbolji osjećaj na svijetu, ali dobro je zadržati dostojanstvo.

Rade stvari koje ne bi htjele

Neke će žene učiniti sve da zadrže muškarca, pa čak i stvari koje inače nikad ne bi radile. To najčešće rezultira samo reputacijom očajne žene koja nema standarde.