Život i zdravlje

Pet trikova uz koje svaka žena može imati duge noge

29/05/2015

Sezona sunca, ljetnih haljinica, minica i kratkih hlačica je tu, što znači da će naše noge biti izložene pogledima cijeli dan.

Baš za vrijem ljeta mnoge žene požele imati duge noge, a taj san se može ostvariti u tren oka. Puno je poznatih žena koje znaju kako stvoriti iluziju dužih nogu, a vas ništa ne sprječava da učinite isto, prenosi portal womanitely.com.

Donosimo nekoliko trikova zbog kojih više nećete skrivati svoje noge ispod dugih haljina i hlača.

1. Odjeća s visokim strukom

Jeste li ikad razmišljali zašto toliko poznatih žena na razna događanja nosi hlače ili suknje visokog struka? Upravo zato što žele zavarati vaše oči kako biste pomislili da su viši nego što jesu. Odjeća s povišenim strukom vizualno produžuje noge.

2. Crna je vaša boja

Želite da vaše duge noge izgledaju i mršavije? Onda bi crna boja svakako trebala postati vaša omiljena…Kada nosite crne hlače ili crne traperice vaše noge automatski izgledaju mršavije. Odlučite li se za crne hlače visokog struka, momentalno ćete izgledati viši i mršaviji.

3. Nosite kratke hlačice i suknje

To ne znači da morate nositi tokom cijelog dana minice, ali kada se odlučite za suknju, neka ona bude kratka kako bi stvorio iluziju dugih nogu.

4. Nabavite par cipela na špic

Ovo je još jedan trik koji će u trenu odati dojam dugih nogu. Možete ih nositi i uz hlače i uz haljine.

5. Visoke pete su pun pogodak

Ako nemate problema s hodanjem u visokim potpeticama, nosite ih što češće. Osim što ćete privlačiti poglede, vaše će noge, a i tijelo, izgledati mršavije.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.