Život i zdravlje

Pet znakova da je muškarac lud za vama

26/06/2015

Bez obzira da li je u pitanju duga veza, kratka, da li ste na daljinu ili u istom gradu…kada ljubav zakuca na vrata nedostajanje je neminovno.

Ovo je pet znakova da je on potpuno “poludio” za tobom i da želi svaki trenutak da ti posveti:

Šalje ti nebitne poruke kako bi se i dalje dopisivali

Otišao je nekoliko dana u drugu državu, grad…ali to ga ne sprečava da se i dalje dopisuje sa tobom? Navikao je da razmjenjuje sa tobom veliki broj poruka i ne želi tog užitka da se odrekne ni na nekoliko dana. Važna si mu ti i želi da ti posveti pažnju i u trenucima kada niste zajedno.

Često imaš propuštene pozive od njega

Osim dopisivanja, želi i da ti čuje glas i da u trenucima kada niste zajedno posveti ti svoje vrijeme. Naravno, ovde ne mislimo na uznemiravanje i gušenje, već na još jedan suptilan znak da je tvom dragom stalo do tebe i da je itekako zaljubljen. Iznenadni poziv sa porukom “ Samo sam htio da vidim šta radiš” sigurni smo da će ti uljepšati dan .

Ne moraš dugo da čekaš na njegov odgovor

Njegov prioritet si ti i neće dozvoliti da čekaš satima na jedan odgovor. U trenucima kada je u velikoj gužvi, staviće ti do znanja da ne može sada da komunicira.

Želi tvoje slike

Vrlo često tokom razgovora čuješ pitanje “ Hoćeš da mi pošalješ sliku?”. Ne zato što je on napaljeni manijak, već zato što želi da dobije tvoju najljepšu i najobičniju fotografiju.
Jednostavno rečeno: Zaljubljen je i nedostaješ mu.

Pravi planove za vaše sljedeće viđenje

Uvijek ima plan za vas dvoje kako da provedete savršen vikend ili za izlazak u grad. Ti si u skoro svakom njegovom planu, a on želi da svaki plan učini savršenim.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.