Život i zdravlje

Pet znakova da se prebrzo zaljubljujete

03/08/2015

Ljubav ne treba požurivati, tako barem kažu, ali rijetko se ko toga zapravo može držati. Neke se žene zaljubljuju prebrzo, a ako si ti jedna od njih, ovo su znakovi da možda moraš usporiti.

Nije te nazvao…

…i ti misliš da je to kraj svijeta. Ako si tek upoznala muškarca i još ste u fazi uhodavanja, nema potrebe da se čujete prečesto. Ako te nije nazvao jedan dan i ti odmah misliš da je potrebno raditi dramu, vjerovatno se prebrzo zagriješ i na taj način ga uplašiš.

Već imaš sve isplanirano

On eventualno planira da se nađete na kafi tokom sedmice, a ti već planiraš zajedničko ljetovanje za sljedeću godinu? Malo uspori, ko zna gdje ćete biti tad.

Želiš ga upoznati s drugaricama

Prije nego što upoznaš novog dečka s drugaricama možda bi bilo pametnije da ga sama upoznaš dovoljno dobro i odlučiš želiš li ga uopće upoznati s njima.

Misliš da je on “taj”

Ne kažemo da nije, ali nakon nekoliko sedmica to ipak ne možeš znati, pogotovo ne ako svakih nekoliko sedmica upoznaš nekog tipa za kojeg misliš da je “taj.”

Voliš sve što voli on

Lijepo se prilagoditi, ali ako se nakon nekoliko sedmica pretvaraš u curu koja sluša sve njegove bendove i ide na sva mjesta na koja on ide, malo pretjeruješ. Ne moraš se pretvoriti u njegov klon da bi te zavolio.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.