Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

Pet znakova koji otkrivaju da mu se sviđaš

22/07/2015

Kada su muškarci  u pitanju, rijetko će ti koji od njih iskreno reći: “Sviđaš mi se” – priznajemo, ni žene nisu puno bolje. Ipak, postoji nekoliko načina kojima muškarci pokazuju da im se neko sviđa, a evo kako možeš saznati jesi li mu stvarno zanimljiva ili s tobom samo krati vrijeme.

Pušta te da pričaš

Ne doslovno, ali postoje muškarci koji na spoju jednostavno ne daju ženi da dođe do riječi. Ako muškarac pokazuje interes i želi naučiti nešto o tebi, definitivno mu se sviđaš.

Gleda u tebe

Ne u mobitel, ne u veliki televizor u kafiću, ne u prolaznike – frajer koji za vrijeme razgovora ne skida oči s tebe je definitivno zainteresiran.

Kopira tvoje pokrete

Stručnjaci za komunikaciju i govor tijela kažu da ljudi nesvjesno kopiraju tuđe pokrete ako im se ta osoba sviđa. Ako ti na trenutke muškarac djeluje kao tvoje ogledalo, to je znak da si mu toliko zanimljiva da želi imati što usklađeniju komunikaciju s tobom.

Planira budućnost s tobom

Ne govorimo o ozbiljnim planovima za nekoliko godina, govorimo o malim planovima koji su jasan pokazatelj da te želi uključiti u svoje nadolazeće aktivnosti.

Zove te na vrijeme

Muškarac koji ti šalje poruku nekoliko sati prija sastanka nije previše ozbiljan (osim ako ste već dugo zajedno, ali onda znaš da mu se sviđaš). Ako planove za navečer radi ujutro ili dan, dva prije, znači da se želi osigurati da ćeš biti dostupna.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.