Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

Plan koji daje rezultat: Kako privući srodnu dušu

27/05/2015

Mnogi od vas su tražili partnere na sve strane, pribjegavali i traženju ljubavi preko interneta i ostali frustrirani sa osobama koje ste privukli. Ili ste možda samo sjedili u želji i nadi da će se srodna duša pojaviti u pravi čas?

Pročitajte osam mudrih koraka koji će vašoj sudbini dati podsticaj:

1. Istražite svoje srce

Veza sa vašom božanskom komplementarnom dušom već je osnovana i ima tajanstveni potpis na vašem srcu. Međutim, drugi bi mogli da zauzmu prostor i da blokiraju sinergiju koja će vas spojiti. Prestanite da se žalite i pronađite volju u sebi. Moć opraštanja će osloboditi vaše srce da može opet da zavoli.

2. Odbacite svoj popis želja o idealnom savršenom partneru

Umesto toga, napravite popis svojih vlastitih pozitivnih osobina, ono što mislite da možete ponuditi svojoj srodnoj duši. Na ovaj način, sva nerealna očekivanja mogu biti odbačena kako biste dočekali onog sa kojim vam je suđeno. Mijenjajući perspektivu praznog srca koje treba biti napunjeno u perspektivu punog srca spremnog da daje, nagradiće vas sa više povjerenja.

3. Nemojte biti konformista

Ono što je bilo efikasno za mamu i tatu ne mora biti i za vas. Dakle, napravite popis uvjerenja koje ste naslijedili od svojih roditelja o odnosima i oslobodite ih se. Ukoliko to sada obavite imat ćete koristi u vašem kasnijem odnosu.

4. Usmjerite svoje životne ciljeve prema višem cilju

Ne želite da vaša srodna duša čeka dok vi ne budete spremni za djelovanje.

5. Moguće su promjene plana

Planovi skrojeni “na nebu” mogu se raspasti “na zemlji” jer toliko “slobodne volje” preusmerava životni tok. Razumijevanje sudbine je potrebno, pa imajte na umu da su neke promjene izvjesne.

6. Budite pozitivni

Očekujte ponovni susret sa srodnom dušom, dok je čekate. Na taj način, vi ste energijom povezani i prizivate ljubav.

7. Zapišite svoje snove

Snovi ponekad mogu imati važne informacije o vašoj srodnoj duši, a mogu čak i objaviti da je ponovni sastanak dogovoren. Ako ste sanjali partnera koji je plešući ušetao u vaš san, pozdravite svaki dan bez očekivanja i nemojte pogrešiti i ne prepoznati ga kada se pojavi u vašem životu.

8. Prepoznajte znakove i poruke oko vas

Mogućnost da se preselite, situacije kada vam prijatelji stalno sugerišu da odete na duži odmor ili čak jednostavna šetnja u parku mogu se pretvoriti u neplanirani sastanak koji će se činiti kao da je bio suđen. Pratite svoje instikte.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.