Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pogledala u mužev telefon i saznala istinu goru od horor filma

PAY-SUNDAY-MIRROR-KFC-PEDO-1JPG

Dvadesetjednogodišnja Mollie Clarke iz Colerainea, u Sjevernoj Irskoj, posumnjala je da muž ima ljubavnicu, jer se nije odvajao od mobilnog telefona.

Istina je, međutim, bila strašnija od njenih strepnji, jer se ispostavilo da je dvadesetšestogodišnji Richard Copper, zaposlen u restoranu brze hrane, pričvrstio mobilni telefon za kantu za otpatke kako bi špijunirao goste u toaletu.

Među njima je bilo i petogodišnje dijete, a i Mollie je krišom snimao u njihovom kupatilu.

– Vezao je mobilni za korpu za veš i snimao me je u toaletu. Bila sam potpuno zgrožena i briznula sam u plač. Zar je moguće da je moj muž uradio tako nešto? – rekla je Mollie.

Mollie je iskoristila pogodan trenutak da zaviri u njegov mobilni telefon, a ono što je vidjela bilo je gore od košmara: bili su to video-snimci djevojčica u toaletu.

– Bio je to najgori trenutak u mom životu. Osetila sam fizičku slabost, mislila sam da ću povratiti – izjavila je za britanski Mirror.

Odmah je odnijela dokaze u policiju, a suprug je osuđen zbog voajerizma na uslovnu kaznu od dvije godine, pošto se izjasnio kao kriv.

On je opasnost za društvo. Živimo u istom gradu i klonim ga se kako znam i umijem – kaže Mollie, koja smatra da Cooper treba da bude iza rešetaka. U intervjuu za Mirror priznaje da je oduvijek sumnjala u muža.

– Dok smo kolima išli na vjenčanje, otac mi je rekao da “još nije kasno da se predomislim”. Kamo sreće da sam poslušala intuiciju – izjavila je za list.