Pomahnitali zubar izmasakrirao manekenku, pa skočio s balkona

anastasia

Jedna od najvećih moldavskih zvijezda pronađena je mrtva u stanu u Kišinjevu, a beživotno tijelo njenog supruga bilo je ispred zgrade.

Policija je vrlo brzo otkrila šta se dogodilo – pomahnitali Alexei Mitachi (34) nožem je izmasakrirao Anastaziju Cecati (31) i nakon toga skočio s balkona stana u glavnom gradu Kišinjevu.

Cecati je u svojoj zemlji bila poznata manekenka koja je pozirala i za GQ, Maxim i Playboy, dok je Mitachi bio omiljeni stomatolog bogatih i poznatih Moldavaca.

Policiju je u stanu na sedmom spratu zatekao grozan prizor. Došli su na dojavu da je neko skočio sa zgrade, ali pravi horor je uslijedio kad su ušli u Mitachijev stan.


– Bio je to bazen krvi – rekao je jedan policajac.

Blizu sobe u kojem se dogodio masakr policija je pronašla bebu staru tek 20 dana. Malu djevojčicu odmah su odveli u bolnicu na pregled.


Cecati, u domovini poznatijom pod imenom Anastasia Cia, modelingom se počela baviti sa samo 16 godina, ali poslije se prebacila u glumačke i pjevačke vode. Relativno brzo napustila je svoju domovinu i karijeru nastavila u Bukureštu, a potom i u Dubaiju.


Mitachija je upoznala u njegovoj privatnoj klinici, a ubrzo je par završio i pred matičarom. Zubara u svom naumu nije omela ni činjenica da je bio oženjen i da je sa tadašnjom suprugom Elenom imao dijete staro četiri godine.

Međutim, njihova veza bila je kratkog vijeka. Lokalni mediji pišu da se par razdvojio već nakon nekoliko mjeseci braka, a da je nesretna Anastasia kobnog dana otišla kod Mitachija kako bi posjetila svoju dijete. Nažalost, bio je to i posljednji put kada je vidjela kćer.