objavila na twitteru

Popila je piće s tipom pa požalila nakon poruke koju joj je poslao iduće jutro

bb

On joj se iduće jutro javio, ali joj nije napisao kako mu je bilo dobro s njom i pozvao je na drugi spoj

Večernji izlazak nerijetko može završiti novim ugodnim poznanstvom, što se dogodilo i djevojci po imenu Chlo Mattews, no dan nakon izlaska od tipa s kojim se družila dobila je poruku zbog koje je požalila taj potez.

Chlo se našla u baru gdje je upoznala dečka Dannyja koji joj se činio simpatičnim te ju je počastio s nekoliko čaša pića i ugodnim razgovorom nakon čega mu je odlučila ostaviti svoj broj mobitela u nadi da će se to ponoviti još koji put.

On joj se iduće jutro javio, ali joj nije napisao kako mu je bilo dobro s njom i pozvao je na drugi spoj, već joj je umjesto toga poslao račun za sve što je popila, a to je napravio samo zato jer nije spavala s njim. Ljuta Chlo podijelila je snimku zaslona njihova dopisivanja na Twitteru.

Tip joj se najprije javio s pitanjem čiji je to broj pa ga je podsjetila da su bili skupa večer prije. On joj je na to odgovorio: “Lijepo. Možeš li mi poslati novce za pića koja sam ti platio prošlu noć, jer nismo išli doma zajedno pa nije bilo vrijedno mog vremena.”

Razočarana djevojka napisala je kako joj je žao zbog toga što je uopće pila piće s njim, a njenu objavu lajkale su više od 63 hiljade ljudi i podijelilo gotovo njih 10 hiljada. Mnogi su komentirali kako je Danny zaista oduran te kako ne mogu vjerovati da joj je to napisao.

“Ovo mora biti šala. Zar je društvo do toga došlo?” napisala je jedna korisnica, a druga je dodala: “Njegova mama zaista mora biti ponosna.”

Ostali su joj savjetovali da mu se osveti ili održi lekciju o tome da se ne bi tako trebao ponašati prema nikome, no Chlo ga je jednostavno odlučila ignorirati i javno osramotiti na Twitteru, u čemu je i uspjela.