Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

Postavite sebi ova tri pitanja i saznajte trebate li izaći iz veze

24/07/2015

Prekid je za neke ljude toliko strašan pojam da će učiniti sve da do njega ne dođe, čak i ako to znači da će ignorirati znakove da veza stvarno ne valja. Ako razmišljaš bi li trebala prekinuti vezu u kojoj se nalaziš, postavi si ova tri pitanja i odgovor će doći sam od sebe.

Šta osjećaš u trbuhu?

Ako nisu leptirići, to nije toliko strašno, jer leptirići s vremenom prestaju biti toliko jaki, ali ako ležiš u krevetu i prije spavanja razmišljaš ima li sve ovo smisla, vjerojatno baš i nema.

Svađate li se više nego što se slažete?

Svađe su normalna stvar u vezi, ali ako su one više pravilo nego iznimka, možda bi trebala pronaći nekoga s kim se ne svađaš toliko.

Imate li iste vrijednosti?

Mala neslaganja se uvijek normalna, ali ako on NIKAD ne želi porodicu a ti jedva čekaš imati djecu i misliš da ćeš ga nagovoriti da se predomisli, to će samo uzrokovati probleme. Nismo svi jednaki i to je normalno, ali nije normalno tjerati nekog da svoje mišljenje pretvori u tvoje mišljenje.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.