Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Potez muškaraca u krevetu koji žene često ne odobravaju

zena muskarac krevet

Muškarcima je seks jednostavno nezamisliv ako ne počne oralnim seksom tako da vrlo često pribjegavaju raznim taktikama ne bi li privoljeli partnerku da im pruži to uvodno zadovoljstvo.

Ako ste imale sreće da u životu izbjegnete čuveni potez spuštanja glave djevojke radi oralnog seksa, vjerovatno ste jedna od rijetkih. U pitanju je potez koji koristi gotovo svaki muškarac kako bi naveo djevojku na oralni seks i izbjegao korištenje riječi.

Ne postoji muškarac koji će odbiti oralni seks, a većina djevojaka rado pristaje, uglavnom zato što žele da im se svide. Odbijanje oralnog seksa moglo bi da znači i kraj za potencijalnu vezu čak i prije nego što je ona počela da se razvija.

Pružanje oralnog seksa muškarcima postalo je norma, prvenstveno zahvaljujući pornografskim filmovima gdje se ne može zamisliti scena bez ženskog spuštanja dole.

Stvari su nešto drugačije kada su djevojke u pitanju.

Muškarcima je seks jednostavno nezamisliv ako ne počne oralnim seksom tako da vrlo često pribjegavaju raznim taktikama ne bi li privoljeli partnerku da im pruži to uvodno zadovoljstvo, a najgori način da to postignu je definitivno guranje njene glave u željenom pravcu u slučaju kada ona ne ispoljava željeni entuzijazam.

Mediji su puni brojnih trikova za oralni seks “koji će mu pomutiti razum”, ali čini se da jedan trik redovno zaboravljaju, možda čak i najbolji, barem ako pitate djevojke – tražite im, umjesto da ih privoljevate na ovaj nimalo suptilan način.

Recite djevojci šta volite i želite, ali obavezno je i pitajte u čemu ona uživa.

Ne postoji magično dugme na njenoj glavi koje će je pretvoriti u mašinu za oralni seks, i zato bi trebalo da prestanete da ga pritiskate.

Ako želite da vam djevojka redovno pruža oralni seks, rješenje je krajnje prosto, budite spremni da se nakon toga odužite, ali i željni da to učinite.

U pitanju nije usluga, već povezanost dvije osobe u seksualnom aktu.