Život i zdravlje

Rachel Evans

Potrošila 64.000 KM da izgleda kao barbika: Želim biti primjer mladima (FOTO)

13/03/2019

Na sve načine pokušava što više nalikovati na Barbie, a do sada je na to potrošila otprilike 28.000 funti

Rachel Evans (48), majka jednog djeteta iz južnog Londona, kaže da njezina životna filozofija glasi: ‘Life in plastic is fantastic’ (život u plastici je fantastičan).

Ona na sve načine pokušava što više nalikovati na Barbie, a do sada je na to potrošila otprilike 28.000 funti (oko 64.000 KM), na razne kozmetičke intervencije, između ostalog na botox, punila za lice i usne, uklanjanje vrećica ispod očiju… Njena transformacija u mega popularnu lutku traje već 16 godina.

Zadnji put se ‘počastila’ početkom mjeseca za 60. rođendan Barbie lutke kada je dala 500 funti (oko 1.100 KM) za korekciju nosa, koji joj je esterski hirurg napunio filerima kako bi korigovao oblik i ‘ispeglao’ nesavršenosti. Napravila je to, kaže, u počast Barbie. A nos joj se nije sviđao još od tinejdžerskih dana.

– Odlučila sam izravnati nos ne-hirurškom rinoplastikom kako bi savršeno izgledala poput Barbie, moram izgledati fantastično. Oduvijek sam željela to ispraviti još od mojih tinejdžerskih godina kada je bio slomljen, a rođendan Barbie je izgledao kao pravo vrijeme za to – rekla je Rachel, inače zaposlenica u jednoj trgovini koja u slobodno vrijeme radi i kao profesionalna ‘Living Fashion Doll’ (živa modna lutka).

View this post on Instagram

New photo taken feb 2019. Inspiration #Barbie

A post shared by Rachel Evans (@rachel_evans_bikini) on

-Tokom godina sam potrošila hiljade funti da bi od muškobanjaste žene postala Barbie i ne planiram se zaustaviti u skorije vrijeme. Uvijek može bolje i neću stati dok nisam savršena Barbie. Kozmetički zahvati na licu su na prvom mjestu u mojem životu, sve ostalo može čekati – rekla je.

Osim na kozmetičke zahvate, Rachel puno novca troši i na opremu koja upotpunjuje Barbie izgled, poput odjeće, nakita, cipela… Naglasila je kako ne pije alkohol jer želi biti primjer mladima, prenosi Daily Mail.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.