Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Presreli je usred dana: Snimljeno kako žena s djetetom bježi od lopova

zena dijete lopovi3333

Majka s djetetom je ostala užasnuta nakon što ih je banda motorista napala usred dana na cesti, oko 11 sati.

Šokantnu snimku nadzorne kamere objavila je glumica Amanda Holden. Na snimci se vidi kako motoristi stoje sa strane i vrebaju žrtve koje planiraju opljačkati.

Majka je s trogodišnjim djetetom hodala uz prometnu cestu u Richmondu, koji se nalazi u jugozapadnom dijelu Londona, kad su dvojica muškaraca krenula prema njoj i jedan ju je uhvatio za ruku. No, žena se uspjela osloboditi, uzela je dijete u ruke i uspjela pobjeći, unatoč velikom broju automobila koji su u tom trenutku vozili po cesti.

Nakon što nisu uspjeli u svojem naumu, motoristi su se vratili na mjesto s kojeg su vrebali žrtve. Cijelu situaciju je vidio vozač kamiona koji je zaustavio svoje vozilo, izašao van i metalnom šipkom krenuo za lopovima.

Policija je rekla da su muškarci od žene tražili nakit koji je nosila na sebi i pritom prijetili njoj i njenom djetetu. Rekli su i da nose oružje.

S obzirom da su napadači bili maskirani nije ih moguće prepoznati pa policija traži pomoć u njihovoj identifikaciji kao i pomoć u prikupljanju ostalih informacija.