Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Originalno

Prijatelj ga pozvao na vjenčanje, šokirao se kad je vidio mladu (VIDEO)

vjencanje

Sve je potajno organizovala

Kad je Paul Schoproni došao na vjenčanje svog prijatelja na kojem je trebao biti kum, nije ni slutio da ga čeka iznenađenje života.

Naime, pokazalo se da to nije vjenčanje njegovog prijatelja, već njegovo, a shvatio je to u trenutku kad se njegova djevojka Aleasha Pilawa pojavila u vjenčanici.

Aleasha je sve potajno organizovala te je pred zaprepaštenog Paula došla pjevajući pjesmu “It Should've Been Me.

On je samo u šoku gledao, a na kraju se spustila na jedno koljeno i pitala ga hoće li je oženiti. Paul je prvo u šali rekao ne i pravio se da će pobjeći, ali je svoju buduću ženu brzo poljubio i rekao da.

Aleasha je, piše Mirror, objasnila da ju je u posljednjih dvije godine Paul zaprosio 30-ak puta, ali je ona bila neodlučna, no na kraju mu je odlučila sve nadoknaditi.

“Moj prijatelj Kevin koji mi je bio kum i svećenik su bili tamo i nisam ni pomislio da to nije Kevinovo vjenčanje. Kad je ušla pjevajući našu pjesmu mislio sam da se radi o šali. Čak i sad, nakon što sam video pogledao sto puta, ne mogu vjerovati. Jako sam impresioniran što je sve to uspjela organizirati meni iza leđa”, rekao je presretni novopečeni muž.