Život i zdravlje

ROĐENI EMOTIVCI

Pripadnici ova četiri horoskopska znaka se najteže nose sa raskidima

21/11/2019

Oni su najveći emotivci s kojima ćete se susresti pa ne čudi što su im ljubav i porodica na prvom mjestu

Neki su ljudi emotivniji od drugih, a isto se tako neki teško nose sa promjenama i rastancima. Upravo su te osobine zajedničke pojedinim horoskopskim znakovima koji ne znaju kako prihvatiti ljubavni brodolom.

Rak

Oni su najveći emotivci s kojima ćete se susresti pa ne čudi što su im ljubav i porodica na prvom mjestu. Ipak, imaju problem s racionalnim pogledom na stvari pa često prošlost idealizuju, dok im sadašnjost nije dovoljno dobra.

Ne vole promjene i teško se nose s napuštanjem pa će se na sve načine truditi održati ljubavnu vezu na životu, čak i onda kada je svima jasno da to nema smisla.

Ribe

Čak i onda kada pronađu novu ljubav, pripadnici ovog horoskopskog znaka će imati posebno mjesto na kojem će čuvati stvari koje ih podsjećaju na bivšeg partnera. Štaviše, njihov proces žalovanja traje iznimno dugo te nerijetko sami sebe muče prisjećajući se prošlosti.

Škorpija

Oni su istovremeno osjećajni i jaki, ali i strastveni. Iskreno uživaju u ljubavi te za svakog partnera misle kako je on onaj pravi. Također, jako su ljubomorni i teško prihvataju činjenicu da su njihovi bivši ljubavnici pronašli sreću s nekim drugim.

Bik

Za njih je oporavak od propale veze dugotrajan proces, ali to nikada neće priznati. Pate i tuguju u sebi, dok se na prvi pogled čini da ih prekid uopšte ne pogađa.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.