Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ljubav i veze

Pripadnici ovih horoskopskih znakova ne znaju šta je romantika

ljubav

Često su toliko pod stresom da vam dokažu svoju ljubav da to u panici naprave na najmanje romantičan način koji možete zamisliti

Gledajući brojne romantične komedije, vjerovatno ste očekivali sličan scenarij i u vlastitom ljubavnom životu. No, nemojte se iznenaditi ako “zaglavite” s partnerom kojem su večere uz svijeće, ogromni buketi ruža i sitna iznenađenje potpuna nepoznanica i misterij.

Posebno ako vaš partner pripada nekom od pet horoskopskih znakova koji su na glasu kao najmanje romantični:

Vodolija

Inteligentni su i kreativni, ali nisu previše emotivni pa svoju kreativnost ne koriste kako bi pripremali romantična iznenađenja. Žao nam je, ali čak i ako vas odluči zaprositi, vaš partner vjerovatno neće kleknuti niti vam pripremiti filmsku scenu za pamćenje. A i Valentinovo bi mogao zaboraviti.

Blizanci

Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku nemaju dovoljno koncentracije, volje ni vremena za romantične pothvate. Osim toga, često su toliko pod stresom da vam dokažu svoju ljubav da to u panici naprave na najmanje romantičan način koji možete zamisliti.

Ovan

Oni su strastveni, ali nježnost i romantika im nisu jače strane. Ne vole romantiku jer su za njih to isforsirani, već viđeni načini dokazivanja ljubavi.

Djevica

Djevice su ustvari romantične, ali na neki samo njima razumljiv način. Umjesto da vas obasipaju cvijećem ili organiziraju izlete, pripadnici ovog znaka će se uvijek brinuti za vas i pomagati vam kada god je to moguće.

Jarac

Po prirodi su brižni, ali kupovanje svijeća, medvjedića, cvijeća i sličnih stvari je za njih bacanje novca. Osim toga, ne vole stres i osjećaj pritiska koji često obilježavaju organiziranje romantičnih iznenađenja.