Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su očajni u seksu

krevet seks

Lavovi su poznati kao najveći osvajači među horoskopskim znakovima, ali ako odete u krevet sa njima, silno ćete se razočarati!

Oni obožavaju kad im se neko divi i kada su u centru pažnje, obožavaju komplimente i najbolji su u osvajanju, međutim, u krevetu su razočarenje.

Vedri, šarmantni i vatreni, za njih mislite da su najmoćniji na svakom polju, ali u seksu ipak nisu. Kada se udvaraju vi imate utisak da slijedi iskustvo u krevetu koje ćete pamtiti čitav život, međutim, u praksi nije tako, obično se većina njih razočara u partnera Lava.

VEZANI TEKST Ovi horoskopski znakovi su najovisniji od seksa

Lav želi samo da bude u centru pažnje, pa tako se ponaša i u krevetu, usmjeren na sebe, a vi ukoliko se nađete sa pripadnikom ovog horoskopskog znaka ostajete nezadovoljeni. Kao šlag na tortu, Lav će očekivati da ga nakon svakog seksa hvalite i opisujete kako nikada niste bili ni sa kim boljim.

VEZANI TEKST Ženama ovog znaka muškarci ne mogu odoljeti

On je očaran kada se vi trudite oko njega, međutim kada dođe red na njega da i on očara vas, sve to pada u vodu jer Lavovi su obuzeti sobom i svojim zadovoljstvom.

Lav uvijek misli da je najbolji u krevetu i uvijek misli da daje sve od sebe kako bi zadovoljio partnera. Ukoliko tražite nekog ko će se potruditi oko vas u krevetu, Lav to svakako nije.

Pogledajte kako prodavačica vara mušterije na pijaci (VIDEO)