Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Provedite savršen vikend u Sol Azur apartmanima na Bjelašnici

Y80A8105

Bjelašnica je jedan od vodećih ski centara u Bosni i Hercegovini. Osim toga, Bjelašnica je najviši ski centar u Bosni i Hercegovini.

Sa pregršt sadržaja, fenomenalno uređenim stazama za skijanje, sadržajima za djecu, sportskim objektima, ova planina u posljednjih nekoliko godina postaje raj za sve ljubitelje zimovanja i skijaša koji na našu olimpijsku ljepoticu dolaze iz svih krajeva Bosne i Hercegovine ali i šire.

Ova zima nije nam donijela baš previše snijega, međutim, prema vremenskoj prognozi za naredne dane, snijeg nam tek dolazi u narednom periodu. Stoga je možda baš to razlog da se odlučite provesti vikend na ovoj prelijepoj planini.

Nema potrebe da mnogo razmišljate i trošite vrijeme na potragu za smještajem, dovoljno je da pozovete turističku agenciju Sol Azur i Buena Vista i za nekoliko minuta rezervišete vaš dolazak sa porodicom ili prijateljima.

Naime, od ove zime, turistička agencija Sol Azur u ponudi ima 13 moderno opremljenih apartmana, koji se nalaze u samom centru Bjelašnice, u samoj blizini ski lifta. 

Stoga ne čekajte, obradujte vašu porodicu ili prijatelje, apartmani su za maksimalno šest osoba.

Objekti su koncipirani tako da svaki apartman posjeduje svoj zaseban ulaz. U kompleks se ulazi preko zatvorene rampe, jako mirno i bez frenkvencije automobila.

Apartmani Sol Azur na Bjelašnici posjeduju parking mjesta, plinsko centralno grijanje i nalaze se na svega stotinjak metara od staze.

Svaki apartman sadrži kuhinju, dnevni boravak, kupatilo, spavaće sobe… Svi apartmani posjeduju TV, ali nemaju internet konekciju. Pravi odabir za porodice ili društva koja pored skijanja žele da večernje sate provedu u ugodnoj atmosferi.

Cijena najma apartmana iznosi 150,00 KM po danu, a minimalan boravak je dva noćenja.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti direktno agenciji Sol Azur i Buena Vista na broj telefona 033 550 540, ili putem e maila: info@solazur.ba.