Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prva TRX fitness edukacija u Sarajevu

TRX-pic

Fitness industrija svakim danom nudi nesto novo! Od bogate ponude grupnih časova raznih kretnih struktura, do treninga 1 na 1 koji vježbač sprovodi samostalno uz punu kontrolu svog ličnog trenera.

Koja god opcija bude vaš izbor, u interesu Vam je da pored vas bude stručna osoba koja će pratiti vas trenažni proces i usmjeriti ga u najboljem mogućem smjeru po Vas.

U cilju stalnog usavršavanja i doeduciranja trenera i instruktora Fitnes studio ­­­Transform organizuje prvu TRX edukaciju u Sarajevu! Osmosatna edukacija za fitnes profesionalce koja je namjenjena ne samo trenerima i instruktorima već i vježbačima koji imaju određeno iskustvo u vježbanju. Ova edukacija će Vas osposobiti za pravilan rad sa TRX suspenzijskim trakama!

TRX STC L1 (TRX Suspension Training Course Level1) je dizajniran od strane fitnes eksperata koji žele da predstave pun potencijal TRX® Suspension Trainer-a. Ova edukacija podučava vas kako da uvrstite TRX u programe vaših klijenata i kako da razvijate vaš biznis.

U okviru ove edukacije detaljno će biti predstavljeno preko 70 TRX vježbi, kao i koristi i ciljane mišićne grupe za svaku vježbu. Potom, kako da na ispravan način izvodite vježbu i edukujete druge, i kako da modifikujete i prilagodite vježbe svakom nivou fizičke kondicije.

U okviru Suspension Training Course naučićete:

• Postavljanje i korištenje TRX® Suspension Trainer-a

• Pozitivne efekte TRX® Suspension Training-a

• Kako da podesite otpor i stabilnost tijela pri vježbanju

• Kako da na ispravan način izvodite svaku TRX vježbu

• Prilagođavanje TRX vježbi svakom nivou fizičke kondicije

• Načine obučavanja i tehnike ispravljanja uobičajenih grešaka

Po uspješnom završetku teoretskog i praktičnog dijela edukacije učesnici dobivaju oficijalnu TRX licencu i kao takvi budu navedeni na oficijalnom sajtu (www.fitnessanywhere.com) kao certifikovani instruktori.

TRX suspenzijske trake su izuzetno popularan rekvizit u fitness centrima širom svijeta, a polako kuca i na vrata naših fitnes centara. Ovu edukaciju, u organizaciji Fitnes studija Transform, će sprovesti licencirani i oficijalni zastupnik za balkanske zemlje, TRX trening Hrvatska.

Napominjemo da ovoj edukaciji pored fitnes trenera, kondicionih trenera,instruktora grupnih časova mogu pristupiti i svi oni koji imaju iskustva u vježbanju i koji žele nadograditi svoje znanje o vježbanju, te pri tome i postati licencirani TRX instruktor za početničke (basic) programe.

Svi zainteresovani mogu da se vise informišu na facebook stranici https://www.facebook.com/Transform-Sarajevo-341875625829483/ ili upitom na mail transform.sarajevo@hotmail.com