Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Raylynn se ne srami svoga tijela: Moje obline su savršene

rayobline

Raylynn iz Džordžije ima preko 122.000 fanova na Instagramu, gdje redovno postavlja slike svojih oblina.

Ona je samo jedan od primjera cura koje ponosno pokazuju svoje tijelo i bore se za pozitivnu sliku o sebi, bez obzira na to koji broj pokazuje njihova vaga.

Tako u posljednje vreme imamo priliku da vidimo sve više žena sa viškom kilograma kako ponosno pokazuju svoje obline, kao i sve više plus sajz modela.

Često ljudi osuđuju i kritikiju Raylynn, kao i sve druge dame za koje smatraju da imaju višak kilograma i da promovišu nezdrav život.

Ipak, ona sa uživanjem pokazuje svoje tijelo, pa je čak snimila i video koji je okačila na Instagram kako bi dokazala da su njene obline prirodne. Time je željela da „zapuši usta“ svima koji su je optužili da koristi fotošop.

No filter. ?? See the video on my connectpal. Link in bio

Fotografiju objavljuje Raylynn (@love.randalin)

Vjerovatno su komentari o menjanju fotografija bili brojni zbog činjenice da Raylynn nije srazmjerno građena. Ona ima prilično uska ramena, tanak struk i grudi prosječne veličine, a veći dio njene težine se nalazi na donjem dijelu tela.

Prošle godine Raylynn se porodila i postavila je fotografiju na kojoj se vidi skoro ravan stomak bez strija.

– Nekoliko trbušnjaka i vraćam se u normalu – napisala je ona uz fotografiju.

Što se tiče njene stražnjice, moguće je da je u pitanju limfedem, odnosno nakupljanje tečnosti u tkivima, što dovodi do njihovog oticanja, kako često ističu fanovi na njenim fotografijama.

No, bez obzira na sve, Raylynn nastavlja ponosno da pokazuje svoje tijelo i često postavlja poruke o kojima želi da podstakne i druge da imaju samopouzdanja i da vole svoje tijelo, koliko god kilograma da imaju.

– Mržnja utiče samo na one koji to dozvole – samo je jedna od njenih poruka.