Život i zdravlje

Srbija

Rodila “bebu džina”, ali sutradan je odmah saznala loše vijesti (FOTO)

12/02/2020

Mala sjenka na najsretniji trenutak u jednoj porodici pala je već sutradan kada su majci rekli da beba nije dobrog zdravlja

Kada je otišla na posljednji pregled ultrazvukom prije porođaja mladoj Kristini Tasić-Stojanović rekli su da je beba krupna i da ima oko četiri kilograma. Nije je to iznenadilo jer joj je i prvi sin bio krupna beba. Međutim, kada se 29. januara porodila i kada joj je babica saopštila da njena beba ima pet kilograma i 290 grama bila je u blagom šoku.

“Pokušala sam da je ispravim, rekla sam joj da greši da beba ima vjerovatno četiri kilograma i 290 grama, ali me je ona ispravila i rekla da sam rodila pravog džina”, priča s osmijehom ova mlada žena koja sa suprugom Daliborom živi u Davidovcu, nadomak Vranja.

Mala sjenka na najsretniji trenutak u jednoj porodici pala je već sutradan kada su majci rekli da beba nije dobrog zdravlja, da ima problema sa šećerom i da se mora transportovati za Niš, ali na sreću sve je to brzo sanirano i mali džin Aleksej je sada u svojoj kući s jednoipogodišnjim bratom Andrejom.

“Nije mi bilo svejedno. Svakoj majci je važno da joj je dijete zdravo. Provela je beba šest dana na intezivnoj njezi Neonatologije u Nišu i sada je on dobro i svi smo presretni jer smo zajedno”, kaže mama Kristina.

Ona kaže da su svi u vranjskom porodilištu bili divni prema njoj i da su svi saglasni da se ne sjećaju da se ovako krupna beba rodila u Vranju.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.