Las Vegas

Rodila samo dan nakon što je saznala da je trudna: “Imala sam problem, nema šanse”

Screenshot 2019-07-29_09-57-34-657

Kad sam navršila 40 godina, pomirila sam se s tim da vjerojatno nikada neću postati majka, kaže 46-godišnja Monica Thompson

46-godišnja Monica Thompson iz Las Vegasa rodila je samo dan nakon što je saznala da je uopće trudna.

Unatoč tome što je cijeli život bila uvjerena da ne može ostati u drugom stanju, Monica je početkom ove godine rodila sina Jaydena Anthonyja Willieja Edwina Ratliffa. Punih 16 godina pokušavala je ostati trudna sa svojim pokojnim suprugom Kevinom, no bezuspješno.

“Učinili smo sve što smo mogli, no nismo bili u financijskoj situaciji da isprobamo postupak medicinski potpomognute oplodnje. Kad sam navršila 40 godina, pomirila sam se s tim da vjerojatno nikada neću postati majka. Godinu dana nakon što je moj suprug umro, upoznala sam Jasona. Ubrzo smo počeli živjeti zajedno, no o djeci nismo razmišljali”, započela je svoju priču.

“Mjesečnice su mi bile redovite, iako čudnije no inače. Čak sam i izgubila devet kilograma zahvaljujući odlascima u teretanu. Dakle, nije bilo razloga da posumnjam da sam trudna kada me je Jason s mučninom i grčevima doveo u bolnicu. Nisu imali ultrazvuk pa su me pitali postoji li šansa da sam trudna. Moj je odgovor bio jasan: ‘Nema šanse!”, opisala je Monica situaciju kada je stigla u bolnicu.