Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Rodila se bez spolnog organa, hirurzi problem riješili s ribljom kožom (VIDEO)

Jucilene Marinho

Ženi rođenoj bez vagine ljekari su je napravili od riblje kože.

23-godišnja Jucilene Marinho iz Brazila postala je prva žena u svijetu koja se podvrgla takvoj operaciji, a zahvaljujući tome napokon se mogla prvi put u životu poseksati sa svojim dečkom.

Djevojka se rodila bez rodnice, maternice, jajovoda i jajnika, a ljekari su joj s 15 godina dijagnosticirali sindrom Mayer Rokitansky Küster Hause, od kojeg pati samo jedna od 5.000 žena.

Operacija je izvedena na Saveznom univerzitetu Ceara, a tim ljekara je predvodio ginekolog dr. Leonardo Bezerra. Tokom operacije otvorili su joj dio tijela na kojem se trebala nalaziti vagina i obložili ga ribljom kožom, piše The Sun.

Tokom oporavka njeno tijelo je apsorbiralo riblju kožu i pretvorilo je u tkivo vaginalnog kanala. Prije operacije, riblja koža je laboratorijski očišćena i dezinficirana, a s nje su uklonjeni krljušti i riblji miris.
https://www.youtube.com/watch?v=GHAWXYxCMGI
Nakon tri mjeseca u bolnici puštena je kući i napokon se mogla poseksati sa svojim dečkom s kojim je u vezi godinu dana.

“Na početku sam se bojala bola i ozljeda, ali sve je bilo savršeno. Nije bilo nikakvog bola, samo zadovoljstvo. Nisam čak ni krvarila, osjećala sam se kao da je vagina oduvijek bila tamo”, rekla je ona.

Alkohol ga je uništio: Ako me iko volio, voljela me moja Sabina (FOTO / VIDEO)