Romantika u Kalesiji: Da li više voli djevojku ili “audi”?

kalesija

Građani širom BiH, bez obzira na godine, po svemu sudeći ne ustručavaju se da svome partneru pokažu koliko ga vole. Svjedoci smo sve većeg broja neobičnih, romantičnih i domišljatih vjeridbi, građani na nesvakidašnje načine svojim partnerima čestitaju godišnjicu veze, odnosno braka.

Ipak, fotografija koja je “prošetala” društvenim mrežama pokazala je i to da se pojedini muškarci ne ustručavaju čak ni toga da na automobilu napišu ime svoje djevojke.

Na Facebook stranici “Uživo sa balkanskih ulica” podijeljena je fotografija koja je zabeležena u Kalesiji – na automobilu “audi” velikim slovima ispisano je ime Adelisa s jedne strane, a s druge Džemo.

Iako se često vodi polemila oko toga da li muškarci više vole automobile ili djevojke, ovaj muškarac je riješio dilemu – ljubav je jednaka.

Komentari ispod fotografije su se redali jedan za drugim, od onih šaljivih do onih podrugljivih.

Objavu je, po svemu sudeći i komentarisala i djevojka čije ime je ispisano na “audiju”.

– Nije bitno gdje piše već čije ime piše. Možete pisati šta hoćete, ali mi uživamo u našem “kršu” s’ naših leđa dok drugi uživaju u luksuzu sa tatinih i maminih leđa. Hvala za objavu, heh iznenadila sam se – piše.