Život i zdravlje

Ljubav i veze

S ovim izazovima u vezi susreću se gotovo svi parovi

19/12/2019

Na njima je da odluče je li njihova ljubav dovoljno snažna da to zbilja prebrodi

Ako vam se na samom početku možda čini da je vaša veza savršena i da nikada neće naići na prepreke, to se s vremenom itekako promijeni.

Svaki par se nakon nekog vremena susretne s određenim izazovima koje bi trebali nadvladati, a na njima je da odluče je li njihova ljubav dovoljno snažna da to zbilja prebrodi.

Kako piše Your Tango, riječ je o sljedećima:

Vaši roditelji i roditelji vašeg partnera se upliću u vašu vezu

Ovo je, nažalost, izuzetno česta pojava, koju je teško izbjeći. Roditelji uvijek misle da znaju najbolje za svoje dijete, neovisno o tome koliko godina ima. No ako znate riješiti stvar zdravom komunikacijom i postaviti granice, to će se događati vrlo rijetko.

Očekivanja koja ste imali od veze se nisu ispunila

Možda vi radite previše, a možda vaš partner, i jednostavno nemate dovoljno vremena za ostvarivanje nekih planova sa samog početka veze. Ipak, to ne znači nužno da je veza u krizi. Fokusirajte se na sve dobro što činite jedno za drugo i pokušajte to unaprjeđivati sitnicama.

Pojavili su se problemi s novcem

Gubitak posla, podizanje kredita i slične stvari često vas mogu staviti u problematičnu poziciju što se novca tiče. Ako se trenutačno nalazite u njoj, sjednite sa svojim partnerom, napravite finansijski plan i rasporedite mjesečne prihode onako kako vam to najbolje i najbezbolnije odgovara. Ipak je to samo prolazna situacija.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.